0 0 0
  0 0 0


Elérhetőségek

 

Cím: Kisvakond Kertépítő és Öntözéstechnikai Kft.

          2440 Százhalombatta, Erömü utca 3.
A kék benzinkút mellett, Csenterics körforgalomnál.

 www.kisvakondkerteszet.hu, www.kleinemaulwurf.de

kleinemaulwurf5@gmail.com

kerteszet@kisvakondkerteszet.hu

Tel.: 06-30-636-91-87

 

A honlapon található térképkeresőbe beírva útvonaltervet is készíthet, melynek segítségével, könnyen eljuthat hozzánk.

Szeretettel várjuk a 2009-es év tavszán megnyíló kertészeti faiskolánkba , ahol több ezer növényből válogathat kívánsága szerint. Megtalálhatók itt az örökzöld cserjék, lomhullató fákon keresztül az egy-kétnyári és évelő növények sziklakerti évelők, tulipánhagymák, futó és kúszónövények, különleges és kevésbé ismert ritkaságok.

Nálunk megvásárolhatja az ültetéshez elengedhetetlenül fontos és növényenként más-más PH-jú ültetőföldeket, melyeket zsákosan és ömlesztve is kínálunk. Kapható még fenyőkéreg, fekete tőzeg, egyéb granulátumok, műtrágya, fűmag.

Óriási nyitási akciókkal várjuk leendő kedves vevőinket!!!

Kertépítő szakmérnökök, és kertész kollegák segítségével választjuk ki Önnek a kertjébe leginkább megfelelő növényeket, növénytársulásokat.

Ingyenes kerttervezési tanácsadást is végzünk.

Cégünk továbbra is várja megtisztelő Megrendelőit a kert-és parképítés terén is.

Az elkészült kert megfelelő szakértelmet és ápolást igényel. Az kertápolás egyik legfontosabb "munkamozzanata" a megfelelő mennyiségű, és minőségű csapadékutánpótlás. Az ilyen kritériumoknak egyedül csak az automata öntözőrendszer tesz eleget. Földbe süllyesztett csőhálózatok és öntözéskor talajból kiemelkedő szórófejek biztosítják a gondtalan öntözés örömét, és a megfelelő ápolást. További részletek az "ÖNTÖZŐRENDSZEREK" menüpontnál!

Cégünk a kert-és épületautomatizálás terén is nagyfokú elismerést vívott ki a hazai piacon. Így vettük fel profilunkba az automata öntözőrendszerek mellé az "ÉPÜLETAUTOMATIZÁLÁS" menüpont alatt szereplő központi porszívórendszer, automata garázsajtó, valamint a "VÍZTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉKEK" menüpont alatt szereplő ivóvíztisztító készülékek forgalmazását és szakszerű telepítését is.