0 0 0
  0 0 0


Cégtörténet

 

 
 
 
1.1. Önéletrajz bizonyos állomásai
 
 
Már általános iskolai tanulmányim során nagyfokú érdeklődést tanúsítottam a természet, az állatok és növények iránt. Tanáraim is erre a pályára irányították figyelmemet. Így kerültem közelebbi kapcsolatba a kertészettel.
1991-ben pályáztam meg a Magyar Gyula Kertészeti Szakközépiskola és Szakmunkásképzőt, ahova sikeres felvételit nyertem. Itt részt vettem különböző szakmai programok szervezésében, valamint az iskolai díszkert folyamatos bővítésében, karbantartásában.
1995-ben végeztem kitűnő eredménnyel az 1707. számú Általános kertész szakmában.
1995-1996-ig Budatétényen a Gyümölcs –és Dísznövény Fejlesztő Kutató Vállalatnál dolgoztam. Itt a gyümölcstermő és dísznövények mikroszaporításával, valamint labormunkák elvégzésével foglalkoztam. Munkámat lelkiismeretesen, legjobb képességeimnek megfelelően végeztem, mellyel főnökeim elismerését vívtam ki.
1996 őszén pályázatot nyújtottam be a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem Kertészeti Főiskolai Karára, ahova sikeres felvételit nyertem.
1998-ban megszereztem a Növényvédelmi Zöldkártyát, amely 2. forgalmi kategóriájú növényvédőszer vásárlására, felhasználására és forgalmazására jogosít.
A jó eredménnyel végződő kertészmérnök diplomát (BSC), 1999-ben vehettem kézbe.
Majd a németországi Münchenben vállaltam munkát egy neves kertépítő cégnél (Kerger Gartenbau), ahol igen magas színvonalon, és odafigyeléssel vezettek be a szakma fortélyaiba.
Még ebben az évben iratkoztam be a főiskola kertépítő és zöldfelületfenntartó szakára, melyet a németországi munkavállalásommal párhuzamosan sikeresen elvégezve egyben megkaptam másoddiplomámat, így szakosodva kertépítő szakmérnökké váltam.
 
 
1.2. Szakmai tapasztalatok, tevékenységek
 
Cégünket 2000-ben alapítottuk kertépítő vállalkozásként, majd nemsokkal később megalakítottuk a Kisvakond Kertépítő és Öntözéstechnikai Kft.-t, melyet az egyre több, hasonló néven megjelenő kertépítő vállalkozások kivédése ellen védjegyoltalommal láttunk el.
 
                                                               !!!CSAK AZ EREDETIT VÁLASSZA!!!
 
Védjegyokirat (1) Védjegyokirat (2) Védjegyokirat (3)
 
Cégünk azt az egyedi célt tűzte ki magának, hogy Magyarországon egyedülálló módon és technikákkal építsen kerteket, parkokat, felhasználva a Németországban megszerzett és elsajátított magas színvonalú szakmai tapasztalatokat. Kertépítési munkáinkat minden esetben generálkivitelezőként folytatjuk, elkerülve ezzel a különböző szakipari cégek felesleges keresgélését. Ez mind a megrendelő, mind pedig a kivitelező cég számára is előnyös megoldásnak bizonyul.
Fő tevékenységünk a kerti tavak, automata öntözőrendszerek, tervezése, telepítése, forgalmazása, a gépi füvesítés, valamint a veszélyes és magas fák alpintechnikával történő kivágása, gallyazása.
Ügyfeleink dinamikusan növekvő száma igazolja, hogy az általunk épített kertek egyre több ember tetszését nyeri meg. A legtöbb megrendelőnk elégedett ügyfeleink ajánlása alapján talál cégünkre. Szolgáltatásainkról bővebb képet kaphat egy személyes találkozás alkalmával, melynek során kertjét felmérjük, hogy megállapítsuk a terület egyéni adottságait. Figyelembe véve az Ön elképzeléseit, igényeit, a kapott információk alapján néhány napon belül elkészítjük a kerttervet.
A hazai kertépítő szakmában ritkaságnak számító több mint 17 éves szakmai tapasztalattal az ország egész területén várják szakembereink a kedves megrendelőket!
Önkormányzatok figyelmébe ajánljuk Németországban elvégzett nemzetközi FISAT alpintechnika képesítéssel veszélyes és magas fák lebontását, kivágását, gallyazását olyan helyeken és magasságokban is, ahol kosaras autó már nem tud dolgozni. Ezen szolgáltatási körünkön belül egyedi szaktanácsadást, fadiagnosztikát is vállalunk helyszíni állapotfelmérés és analízis alapján.
Természetesen minden elvégzett munkálatokra teljes körű felelősségbiztosítást és garanciát vállalunk.
Ezenkívül kert üzletágunkon belül gyepfenntartás, és gépi füvesítés keretében összehangolt célgépes ápolástechnikai megoldást kínálunk: gyepszellőztetés, lyuggatás, homokkiszórás, mélylazítás, felülvetés, simítóboronálás, stb.
 
Reméljük honlapunkon sok hasznos és értékes információt talál!
 
Sikeres böngészést kívánunk:
 
Kisvakond Kertépítészet csapata.
 

                                                                                     

                                                                                 ugrás a lap tetejére